Nu kan nästan vem som helst måla proffsigt

Att måla om kan verka betydligt svårare än vad det är. Så oavsett om du behöver måla om hela fasaden eller bara förnya vardagsrummet, kanske du tenderar att skjuta upp det så långt det går. Med våra enkla guider och produkter kan du göra det själv; snabbt, enkelt, och faktiskt ganska roligt.

Om du ger dig tid är chansen stor att slutresultatet blir lyckat och att du dessutom har kul på vägen. Börja med att samla på dig så mycket information du kan innan du sätter igång. Saknar du något i de här, kan du alltid kika vidare på vår hemsida. Här finns massor av inspiration och smarta tips. Du kan exempelvis skriva ut specifika arbetsråd, ta en titt på våra "hur gör man"-filmer eller chatta med kundservice. 

När du känner dig redo och har bestämt dig för färg och kulör är det dags att bestämma när jobbet ska göras. Ska du måla en hel fasad får du räkna med att det tar ett par dagar. För att spara tid kan du bjuda över några vänner som får hjälpa till. Snåla inte med mutorna bara. Lite musik och något gott att äta och dricka uppskattas garanterat!

Upptäck våra enkla guider

Kom igång enkelt med ditt uteprojekt. 

Kolla vädret
Olja terrass
sv
har lagts till i sparat
har tagits bort från sparat
har lagts i din inköpslista
har tagits bort från din inköpslista
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
Du behöver välja en kulör