Nyhet! Måla med omtanke

Vår senaste innovation ger inte bara ett​ vackert slutresultat, utan är dessutom​ framtagen med omsorg. Mood Care Wall ​är delvis biobaserad och märkt med Svanen ​och Astma- och Allergiförbundets symbol. Det innebär inte att den som väljer Mood Care Wall behöver kompromissa med kvalitet. Tvärtom. Den vattenburna färgen är till för både ny- och ommålning inomhus och har en hög täckförmåga.

Mood Care Wall, måla med omtanke

Mood Care Wall är baserat på komponenter som har sitt ursprung i
växtriket. Burken är tillverkad av upp till 75 % återvunnen plast.

7 anledningar att välja Mood Care Wall
 • Delvis biobaserad
 • Märkt med Svanen ​och Astma- och Allergiförbundets symbol
 • Hög täckförmåga och med ett vackert slutresultat 
 • Burk tillverkad i upp till 75% återvunnen plast
 • Tillgänglig i helmatt glans 5 och matt glans 7 
 • Grund- och täckfärg i ett
 • Övermålningsbar efter ca 2 timmar

Läs mer om Mood Care Wall här ➤

Spara tid

Mood Care Wall är en grund-och täckfärg i ett, vilket sparar tid då man inte behöver grundmåla. Den kan brytas i valfri kulör, är klibbfri efter cirka en halvtimme och övermålningsbar efter en till två timmar. I samband med lanseringen av Mood Care Wall presenteras också en färgkarta med 12 nya kulörer.

 

Inspireras nedan och läs mer om den nya färgkartan här ➤

en fond att vända blicken till
Vanliga frågor och svar

Vi satsar inte bara på att våra produkter ska hålla en perfekt yta länge – utan också att det vi gör ska vara hållbart för människor och miljö. Vi har länge haft ett stort miljöfokus och var t.ex. den första färgtillverkaren som fick våra produkter miljömärkta med Svanen. Idag är hela 99 % av våra produkter vattenbaserade, något som är bra både för miljön och för dig som ska måla. Här nedan följer vanliga frågor och svar angående Beckers Mood Care Wall.

 

 • Vad är fördelen med Mood Care Wall?

Mood Care Wall är enkel att måla med och har kort torktid vilket innebär att man snabbt kan förändra ett helt rum. Slutresultatet blir en vacker, avtorkningsbar yta.

 

 • Vad betyder biobaserad?

Att färgen delvis är biobaserad betyder att en del av ingredienserna som används till färgen har framställts från komponenter som har sitt ursprung i växtriket, dvs från träd, växter eller alger.

 

 • Är Mood Care Wall lika bra som Beckers övriga väggfärger?

Absolut, kvaliteten för Mood Care Wall är precis lika bra som våra övriga premiumprodukter!

 

 • Behöver jag tänka på något särskilt när jag målar med Mood Care Wall?

Nej, du målar precis som med våra andra färger, dvs enligt anvisningarna på burken och i produktfaktabladet.

 

 • Vad är färgburken tillverkad av?

Färgburken för Mood Care Wall består till 50–75 % av återvunnen plast (polypropen) och övrig andel är ny plast. Den återvunna plasten är av kvaliteten PIR som betyder Post Industrial Recycling och består av nedmalet spill från produktion. PIR-materialet i förpackningen kommer från en kontrollerad kedja och uppfyller samma lagkrav på innehåll som ny plast. Hade man inte lika gärna kunnat använda linolja (emulgerad i vatten) om man ville ha växtbaserad färg? Jo. Men då hade egenskaperna skilt sig betydligt mer, både vad gäller lukt, torktid och målningsegenskaper. Är Beckers Mood Care Wall ett bra val hemma hos en småbarnsfamilj? För småbarnsfamiljer brukar vi rekommendera produkter med Svalan, Astma- och allergiförbundets rekommendation. Mood Care Wall är en av dessa produkter.

sv
har lagts till i sparat
har tagits bort från sparat
har lagts i din inköpslista
har tagits bort från din inköpslista
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
Du behöver välja en kulör