Vardagsrum kakelugn

Symfoni Ultramatt

En exklusiv och mycket tålig kulörupplevelse

Symfoni Ultramatt är en väggfärg med en revolutionerande formula och enastående egenskaper. När du målar med Symfoni Ultramatt blir slutresultatet en helt matt yta, som trots det har en unik tålighet och tvättbarhet. Den matta ytan ger en underbart vacker och djup kulörupplevelse vilket innebär att Symfoni Ultramatt har ett alldeles eget uttryck som förmedlar sinnlighet, harmoni och skönhet. Symfoni Ultramatt är en färg i en alldeles egen kvalitetsklass.

Helmatt och tålig

Den helmatta ytan lockar till beröring. Den upplevs som lugn och stilla, och tillför en sober lyxighet till ditt hem. I och med att Symfoni Ultramatt är helt matt reflekterar den inte ljus som en blankare färg. Ytan blir synbart mjukare och kulörupplevelsen störs inte av reflektioner. Färgen ger ett slätare och jämnare slutresultat vilket ger en djupare kulörupplevelse, framförallt med lite mörkare kulörer.

Symfoni Ultramatt är utvecklad för att kunna målas även på väggar du vill kunna tvätta och rengöra, som t ex en hall, ett barnrum eller kök som ju ofta är särskilt utsatta för slitage eller nedsmutsning. Men detta utan att behöva ge avkall på exklusiviteten. 

Sovrum svart vit 02

Väggar: Gåsdun 503

Sovrum svart vit

Vägg: Gåsdun 503

Kök skoltavelvägg

Vägg: Kanerva 717

Barnrum rosa vägg 01

Vägg: Vattenmelon 702 och Råsiden 529

Spara färgkartan

Ta del av våra kulörer och färgsatta miljöer när du vill – spara ned färgkartan och fundera i lugn och ro vilken färg eller kulör du vill ha.