Trall_ Pool_rekvisita

Lasyr för terrasser, möbler och staket i trä

Trä är ett levande material som över tiden nöts och formas av väder och vind. Därför kan altaner och trädgårdsmöbler behöva fräschas upp för att återfå sin fornstora glans. Ett sätt att försköna och skydda sitt trä är att lasera med Terrasslasyr som är speciellt anpassad för tryckimpregnerat trä samt obehandlad furu och gran. Lasyren framhäver träets naturliga ådring och struktur samtidigt som man ger ytan en snygg  nish och adderar kulör. Terrasslasyr är brytbar och går att få i en mängd kulörer. Beckers Terrasslasyr ska strykas på tunt så den bildar en tunn film – som gör ytan hållbar, vattenavvisande och lättstädad under några år.

Terrass trall utemöbler
Terrass i Gnejs 9129.
Terrass trall leksaker

Terrass i Teak 9302.

Kolla kulören!

Tänk på att lasyrens kulör påverkas av träets kvalitet, om det är hyvlat eller ohyvlat, tryckimpregnerat eller obehandlat – samt antal strykningar. En strykning räcker för att ge ett fullgott skydd. Provmåla gärna på en lös bräda innan du sätter igång. Kulörerna i den här färgkartan visar hur resultatet blir på en ny obehandlad yta av terrassvirke.

Spara färgkartan

Ta del av våra kulörer och färgsatta miljöer när du vill – spara ned färgkartan och fundera i lugn och ro vilken färg eller kulör du vill ha.