Bokhylla_Sta_Knop509_Isbla784_medium

320 inomhuskulörer

Om du bara vill ha en färgkarta så är det den här du ska välja. Här har vi samlat alla våra inomhuskulörer – för alla ytor och tillfällen när det är dags att måla om.

Svampvagg 1 Monster

Barnens egna färgkarta

Självklart ska barnen ha alldeles speciell färgkarta. 24 klara och färgstarka kulörer, utvalda av killar och tjejer mellan 6 och 12 år. För att göra det extra roligt går kulörerna att bryta i vår populära skoltavelfärg.

Vardagsrum vit

Betong & trägolv

Ett målat trägolv är otroligt fint och skönt att gå på. Här har vi tagit fram 16 nyanser av vitt, grått, blått, grönt och beige – perfekta när det är dags att måla golv. Vi har även samlat tio lite mörkare kulörer av bland annat grönt, lika och orange för betonggolv.

Populära kulörer

Populära kulörer som sätter färg på ditt hem.
Life in color_mogontimme_detalj_1_180524

Livet. I färg.

I färgkartan Livet. I färg. ses tre färgteman inspirerade av livets små ögonblick; Morgontimme, Sommarminnen och Sagostund. Bland 15 trendkulörer hittar man bland annat pasteller, som nu går från att vara accentkulörer till baskulörer.

Kök_vitbetsat

Träbets

Bets är ett fantastiskt fint sätt att måla om obehandlat trä på. Det lyfter fram träets naturliga ådringar och skiftningar, samtidigt som ytan får en fin kulör. Här har vi valt ut 22 kulörer som gör sig extra bra på obehandlade träytor.

Sovrum svart vit

Vita, grå och beige kulörer

Nedtonat, vackert och sobert. Vitt, grått och beige är perfekta baskulörer i ett hem. Här har vi plockat ut 18 varianter av dessa tre kulörer, från ljusaste Kokos till mörkaste Lavastrand.

Kok_Sta_Agave857_Vinterblad856_Keramik855_Slipsten858_Skumboll841_Darjeeling520_Vag771_Bro512_GrontTe846_Citronmeliss835_medium

Älskade kulörer

Här har vi samlat 30 av våra mest populära och tidlösa baskulörer i grått, rosa, blått, grönt och sand. Varje kulör finns i tre olika nyanser som passar fint ihop. Här finns även tio lite mer färgstarka accentkulörer, speciellt utvalda för att passa baskulörerna.