Proffsen om Scotte

Välj vår breda proffsserie Scotte och skapa tåliga inomhusytor med fin finish. Scotte är lätt att jobba med, vilket gör varje jobb enklare och effektivare. Eftersom den är vattenburen, kan rum användas så fort färgen har torkat. Det leder till suveräna arbetsförhållanden för professionella målare – och samtidigt mindre miljöpåverkan.

Vad säger proffsen?
För att ta reda på det tillbringade vi lite tid med den professionella målaren Ulf Robertsson – både på och utanför jobbet. Han berättade för oss om sin passion för interiörmålning och kulörer, vad han uppskattar med Beckers och Scotte, och vad han föredrar att göra på sin fritid.

Se filmen »

”Det började som ett sommarjobb. Och sedan rullade det bara på.”
Namn: Ulf Robertsson
Sysselsättning: Professionell målare och delägare i VM-Måleri, Göteborg, Sverige
År i branschen: 41
Varför Beckers: ”Jag har använt Beckers i över 40 år. Detta beroende av deras breda sortiment av färg och produkter av hög kvalitet. Och deras genuina engagemang för att bidra till bra arbetsmiljöer.”
Om Scotte: ”Bra täckning och kort torktid är viktigt för mig. Det är därför jag gillar Scotte-serien. Den är också lätt att jobba med och ger en bra finish.”
Mest minnesvärda jobb: ”När jag deltog i ett fem år långt projekt som – tack vare suverän arbetsledning och hängivna deltagare – inte blev försenat en enda dag!”
Favoritfärg: ”Jag gillar olika nyanser av blått, eftersom det påminner mig om hav och himmel.”
Passion: ”Det mest avkopplande jag vet är att åka ut med båten på havet och fiska lite grand.” 

Utvecklad för att möta höga krav
Serien Scotte har tagits fram i samarbete med professionella målare. Vi har lyssnat på målarna och låtit dem testa kommande produkter. Resultatet är färg som gör varje jobb enklare och möjliggör för dig att arbeta mer effektivt och lönsamt. Utforska våra populära färger för väggar och tak.

Scotte GT5
Tålig väggfärg som står emot tufft slitage. Lämplig för de allra flesta ytor.

Scotte GT7
Uppfyller tvättbarhetsklass 1 EN13300. Denna väggfärg är perfekt för de allra flesta ytor.

Scotte GT20
Halvmatt väggfärg som uppfyller kraven för målning i våtrumsytor. Suverän fästförmåga på latex samt olje- och alkydmålade ytor gör den perfekt för reparationsmålning.

Scotte Snickerifinish 40
Halvblank väggfärg som fäster mycket bra på tidigare olje- och alkydmålade ytor. Suverän för både nymålning och reparationsmålning.

Scotte R2
Reflexfri takfärg särskilt lämplig för ytor med hög risk för märken och repor.

sv
har lagts till i sparat
har tagits bort från sparat
har lagts i din inköpslista
har tagits bort från din inköpslista
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
Du behöver välja en kulör