Nya Beckers Perfekt Fasad

En avancerad fasadfärg som gör målningen ännu enklare.

Perfekt Fasad

En vacker fasad som håller länge

Beckers har utvecklat färg för skandinaviska hem sedan 1865 och med våra utomhusprodukter vill vi att du ska känna dig trygg med att du får ett maximalt skydd och en vacker fasad som håller länge.

perfekt fasad

Nästa generation fasadfärg

Perfekt Fasad har exeptionell glans- och kulörhållning som gör att fasaden håller sig snygg mycket längre. Den passar för träytor tidigare målade med alkyd- och akrylatfärg och är regnsäker redan efter 45 minuter vid 23 grader. Perfekt Fasad kan även sprutmålas utan efterstrykning.

Exeptionell glans- & kulörhållning

beckers

Tack vare extremt bra vidhäftning funkar Perfekt Fasad även på gamla akyldytor, utan grundfärg. Den funkar lika bra på liggande som stående panel och om du vill ha samma glans på detaljerna funkar Perfekt Fasad även där. Fler ytor, men samma produkt!

beckers

Tack vare en fantastisk vidhäftning i Perfekt Fasad går det nu utmärkt att måla direkt på alkydfärg, förutsatt att den är i gott skick.

Sprutbar utan efterstrykning

Till skillnad mot all annan färg på marknaden, ger Perfekt Fasad en färgfilm utan luftblåsor om den sprutas upp. Det innebär effektivare måleriarbete och möjlighet till fler målningsobjekt per säsong. Enklare är någonsin för riktiga proffs att målar smart!

pro

Regnsäker på 45 minuter

Vid 23 grader och 50% RF är Perfekt Fasad regnsäker redan på 45 minuter. Vi besvärligare förhållanden, 10 grader och 70% RF är den regnsäker efter 3 timmar. Detta ger fler möjliga målningsdagar och en längre säsong.

måla

Systemmåla med våra bästa produkter för fasad

Upptäck hela sortimentet av produkter för utomhusmålning.

Omtanke om människor och miljö

Vi har länge haft ett stort miljöfokus och var tex den första svenska färgtillverkaren som fick produkter miljömärkta med Svanen. Idag är vi om möjligt ännu mer måna om att våra kunder alltid ska kunna välja från ett stort utbud av hållbara produkter som är snälla för miljön. Vi hymlar inte med att färgbranschen fortfarande har utmaningar framför sig. Färg påverkar miljön och vi har ett ansvar att göra vad vi kan för att minska den påverkerkan.

miljö
sv
har lagts till i sparat
har tagits bort från sparat
har lagts i din inköpslista
har tagits bort från din inköpslista
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
Du behöver välja en kulör