Proffsens egen färg sedan 1960 – nu delvis biobaserad

Beckers har ett stort miljöfokus och jobbar alltid för att utveckla produkter med mindre miljöpåverkan. Därför finns våra gamla klassisker Scotte GT5, Scotte GT7 och Scotte R2 numera i delvis biobaserad versioner. 

Beckers nya e-serie
Beckers har ett stort miljöfokus och jobbar alltid för att utveckla produkter med mindre miljöpåverkan. Därför är Scotte vägg- och takfärg numera delvis biobaserad.

 

Delvis biobaserade uppdateringar av gamla klassiker


Våra kombinerade grund- och täckfärger Scotte GTe 5 & Scotte GTe 7 är delvis biobaserade versioner av gamla goda Scotte GT5 och Scotte GT7 och har 30% biobaserat innehåll. Vår nya grund- och takfärg Scotte Re 2  som är vår delvis biobaserade variant av Scotte R2 har 27% biobaserat innehåll enligt ASTM D6866-16 resp D6866-22, som anger andel biobaserat kol av organiskt kol. 

Läs mer om Beckers miljöarbete här >

Lär dig mer om e-serien på PPG Academy >

Våra bästa vägg- och takfärger för proffs

Redan i början av 60-talet lanserade Beckers de första Scotte-produkterna, för att erbjuda yrkesmålaren färg som gör arbetet effektivt, ergonomiskt och hållbart. Scottefamiljen består idag av både gamla favoriter och nya innovativa formuleringar förpackat i ett tydligt system där siffror, färger och förkortningar talar sitt tydliga språk. Proffsens språk.

Vår smarta ovala burk

Att bära tungt i onödan eller lägga tid på att vänta på färg som torkar ger inte bättre resultat. 

För att minska arbetsbelastningen är våra burkar av ergonomiska skäl ovalt utformade. Den rymmer också hela rollern, vilket bidrar till en enklare och mer effektiv målarprocess.

sv
har lagts till i sparat
har tagits bort från sparat
har lagts i din inköpslista
har tagits bort från din inköpslista
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
Du behöver välja en kulör