Proffsens egen färg sedan 1960 - nu delvis biobaserad

Välj vår breda proffsserie Scotte och skapa tåliga inomhusytor med fin finish. Scotte är lätt att jobba med, vilket gör varje jobb enklare och effektivare. Eftersom den är vattenburen, kan rum användas så fort färgen har torkat. Det leder till suveräna arbetsförhållanden för professionella målare – och samtidigt mindre miljöpåverkan. 

 

Vad betyder delvis biobaserad?


Vår kombinerade grund- och täckfärg Scotte GTe 5 & Scotte GTe 7 har idag 30% biobaserat innehåll och vår grund- och takfärg Scotte Re 2  27% biobaserat innehåll enligt ASTM D6866-16 resp D6866-22, som anger andel biobaserat kol av organiskt kol. 

Läs mer om Beckers miljöarbete här >

Beckers har ett stort miljöfokus och jobbar alltid för att utveckla produkter med mindre miljöpåverkan. Därför är Scotte vägg- och takfärg numera delvis biobaserad.
Över 60 år av kvalitet

Redan i början av 60-talet lanserade Beckers de första Scotte-produkterna, för att erbjuda yrkesmålaren färg som gör arbetet effektivt, ergonomiskt och hållbart. Scottefamiljen består idag av både gamla favoriter och nya innovativa formuleringar förpackat i ett tydligt system där siffror, färger och förkortningar talar sitt tydliga språk. Proffsens språk.

Information på burk

Namnet på varje Scotteprodukt förklarar glansen, enkelt eller hur? GT är våra produkter med extra hög prestanda. Piktogrammen gör viktig produktinformation lättillgänglig och för säkerhets skull har vi även skrivit ut färgtypen. På baksidan hittar du en glanstabell, information om hur produkten ska användas och en QR-kod om du vill läsa mer direkt i din mobil.

 

Läs mer om våra färger här >

Scotte GTe 5
Beckers Scotte grundfärg

Scotte grundfärger

Grundfärgerna i Scotteserien är tydligt märkta med ett g på framsidan - g som i grund. Här hittar du grundfärg för de vanligaste ytorna, men även binder, snickerislip och microgrund.

 

Läs mer om våra grundfärger här >

Scotte takfärger

Våra bästa takfärger har vi samlat under namnet 2, kort och gott. Siffran står för glansen och bokstavstillägget för produktens specifika egenskap: L för lätt takfärg, R för reflexfri och T för täckförmåga. 

 

Läs mer om våra takfärger här >

Scotte spackel

Scotte-serien har ett brett sortiment av spackel. Du känner enkelt igen dem på de gamla beprövade förkortningarna. Även signalfärgerna har behållits för att föra det så tydligt som möjligt. Allt från bredspackel, grovgraderat spackel, våtrumsspackel och gipsspackel till fingraderat spackel och sprutspackel hittar du i vårt sortiment. 

 

Läs mer om spackel här >

Scotte snickerifinish

Proffsens färdigstrykningsfärg för snickerier, snabb och enkel att måla med. Ger ett snyggt resultat vare sig du använder pensel, roller, eller spruta. Finns i 40 halvblank och 70 blank. 

 

Läs mer om våra snickerifärger här >

Vår smarta ovala burk

Att bära tungt i onödan eller lägga tid på att vänta på färg som torkar ger inte bättre resultat. 

För att minska arbetsbelastningen är våra burkar av ergonomiska skäl ovalt utformade. Den rymmer också hela rollern, vilket bidrar till en enklare och mer effektiv målarprocess.

sv
har lagts till i sparat
har tagits bort från sparat
har lagts i din inköpslista
har tagits bort från din inköpslista
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
Du behöver välja en kulör