Riktiga proffs målar smart – välj vår breda proffsserie Scotte

Genom ett orubbligt engagemang för kvalitet och hållbarhet har Beckers förtjänat proffsens tillit. Vi tror på enkelhet och har i över 150 år utvecklat de bästa formuleringarna för proffs. Våra produkter är utformade för att effektivisera och avlasta arbetsdagen. Med egenskaper som snabba torktider, ovala ergonomiska burkar och utmärkt täckförmåga har vi produkter för proffs som vill måla smart.

Beckers nya e-serie
Beckers har ett stort miljöfokus och jobbar alltid för att utveckla produkter med mindre miljöpåverkan. Därför är Scotte vägg- och takfärg numera delvis biobaserad.

 

Delvis biobaserade uppdateringar av gamla klassiker


Våra kombinerade grund- och täckfärger Scotte GTe 5 & Scotte GTe 7 är delvis biobaserade versioner av gamla goda Scotte GT5 och Scotte GT7 och har 30% biobaserat innehåll. Vår nya grund- och takfärg Scotte Re 2  som är vår delvis biobaserade variant av Scotte R2 har 27% biobaserat innehåll enligt ASTM D6866-16 resp D6866-22, som anger andel biobaserat kol av organiskt kol. 

Läs mer om Beckers miljöarbete här >

Lär dig mer om e-serien på PPG Academy >

Över 60 år av kvalitet

Redan i början av 60-talet lanserade Beckers de första Scotte-produkterna, för att erbjuda yrkesmålaren färg som gör arbetet effektivt, ergonomiskt och hållbart. Scottefamiljen består idag av både gamla favoriter och nya innovativa formuleringar förpackat i ett tydligt system där siffror, färger och förkortningar talar sitt tydliga språk. Proffsens språk.

Information på burk

Namnet på varje Scotteprodukt förklarar glansen, enkelt eller hur? GT är våra produkter med extra hög prestanda, där G står för grundfärg och T för täckfärg. GT är alltså grund- och täckfärg i ett. Piktogrammen gör viktig produktinformation lättillgänglig och för säkerhets skull har vi även skrivit ut färgtypen. På baksidan hittar du en glanstabell samt information om hur produkten ska användas.
Produktkategorier

Redan i början av 60-talet lanserade Beckers de första Scotte-produkterna, för att erbjuda yrkesmålaren färg som gör arbetet effektivt, ergonomiskt och hållbart. Scottefamiljen består idag av både gamla favoriter och nya innovativa formuleringar förpackat i ett tydligt system där siffror, färger och förkortningar talar sitt tydliga språk. Proffsens språk.

Scotte spackel

Scotte-serien har ett brett sortiment av spackel. Du känner enkelt igen dem på de gamla beprövade förkortningarna. Även signalfärgerna har behållits för att föra det så tydligt som möjligt. Allt från bredspackel, grovgraderat spackel, våtrumsspackel och gipsspackel till fingraderat spackel och sprutspackel hittar du i vårt sortiment. 

 

Läs mer om spackel här >

Scotte grundfärg

Grundfärgerna i Scotteserien är tydligt märkta med ett g på framsidan - g som i grund. Här hittar du grundfärg för de vanligaste ytorna, men även binder, snickerislip och microgrund.

 

Läs mer om våra grundfärger här >

Beckers Scotte grundfärg

Scotte takfärg

Våra bästa takfärger har vi samlat under namnet 2. Siffran står för glansen och bokstavstillägget för produktens specifika egenskap: L för lätt takfärg, R för reflexfri och T för täckförmåga. Är burken dessutom märkt med ett e vet du att du gör ett extra bra val, då det är våra delvis biobaserade produkter.

 

Läs mer om vägg- och takfärgerna här >

Scotte grund- och täckfärg

Vissa ytor behöver vara tåligare än andra. Beckers GT-serie är därför det självklara valet när det ställs höga krav på tvättbarhet och slitstyrka. I våra kombinerade grund- och täckfärger för vägg, Scotte GTe 5 och GTe 7, står GT för grund- och täck, siffran för glansen och e beytder att de nu mera har 30% biobaserat innehåll. 

 

Läs mer om vägg- och takfärgerna här >

Scotte snickerifinish

Proffsens färdigstrykningsfärg för snickerier, snabb och enkel att måla med. Ger ett snyggt resultat vare sig du använder pensel, roller, eller spruta. Finns i 40 halvblank och 70 blank. 

 

Läs mer om våra snickerifärger här >

Vår smarta ovala burk

Att bära tungt i onödan eller lägga tid på att vänta på färg som torkar ger inte bättre resultat. 

För att minska arbetsbelastningen är våra burkar av ergonomiska skäl ovalt utformade. Den rymmer också hela rollern, vilket bidrar till en enklare och mer effektiv målarprocess.

sv
har lagts till i sparat
har tagits bort från sparat
har lagts i din inköpslista
har tagits bort från din inköpslista
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
Du behöver välja en kulör