Ta steget utanför den vita boxen

Dags att måla om barnens rum? Köket? Vardagsrummet? Det är ju faktiskt inte bara barnens rum som kan må bra av lite färg. För vem är det som bestämt att allting ska vara vitt egentligen? Det blir ju mycket roligare och personligare när man sätter färg på väggar, möbler och detaljer.

Barnrum med målade väggar
Färgglatt vardagsrum

Måla matbordet 

Vissa matsalar används bara till middag. De som är lyckligt lottade används även till lunch. Ytterst få används mer än så. Den här matsalen kan användas lite närsomhelst tack vare en burk färg och ett justerbart pingisnät. Håll med om att det är roligt när man kan använda rum, möbler och prylar på nya sätt.

Skapa ordning i kaoset

Vem sa att ordning och reda måste vara tråkigt? Här har vi målat byrån med Skoltavelfärg och ritat direkt på lådorna, så nu vet man vad som gömmer sig därinne. Svarta taggar och prickar på väggarna ger en busig känsla. Allt måste ju inte vara sockersött bara för att det är ett barnrum.

 

Färgstark sängkoja

En rejäl sängkoja blir barnens eget lilla krypin, en fristad där de kan dra sig undan och ha hemlisar. Gå loss med färger och mönster, gör schabloner och måla på väggar och sänggavlar. Favoritleksakerna får plats på en hylla ovanför sängen, alltid nära till hands. 

Skåp i färgglatt barnrum
Skrivbord i barnrum

Kreativ skrivhörna

Tänk gärna utifrån barnens intressen när ni spånar idéer. De gröna snedställda ränderna på väggen ger en sportig känsla, kanske den som bor här gillar fotboll? Men här finns också plats att rita, skriva och vara allmänt kreativ. Med hjälp av Skoltavelfärg har bordet förvandlats till ett anteckningsblock. Bara att rita eller skriva direkt på bordet.

sv
har lagts till i sparat
har tagits bort från sparat
har lagts i din inköpslista
har tagits bort från din inköpslista
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
Du behöver välja en kulör