Grå Gåsen får ny färgsättning med Beckers

Stora Salen Grå Gåsen

Kulörer inspirerade av Gotlands omgivningar

Med hjälp av Beckers färger har inredningsarkitekt Lena Nyholm färgsatt boutiquehotellet Grå Gåsen. Hotellet som ligger vackert beläget i Storsudret på Gotland huserar bland annat inspelningarna av Så Mycket Bättre. Upptäck paletten från projektet med flera helt nya kulörer inspirerade av omgivningarna runt hotellet nedan. Från dramatiskt djupblå och guldigt havsglitter till den perfekta Gotlandsgrå.

Varje rum blir en upplevelse

"Jag vill alltid skapa rum som ger en wow-känsla till besökarna! Där de blir inspirerade och samtidigt vill stanna kvar. Länge. Grå Gåsen ligger på en magisk plats och huset har väldigt mycket själ. Detta ville jag lyfta fram och förhöja. Varje rum skulle bli en upplevelse, så att gästerna bar med sig härliga minnen därifrån."

 

– Lena Nyholm, inredningsdesigner & färgsättare

Måla din prunkande trädgård

"Jag inspireras av naturen! Det låter kanske klyschigt. Men när jag promenerar i prunkande trädgårdar, längst med havet eller i djupaste skogen så hittar jag färger, kombinationer och materialmöten som inspirerar mig otroligt mycket. Det blir så tydligt att färger sällan inte passar ihop. Även gamla husfasader och dess färgsättningar är oerhört spännande."

Matcha starka kulörer med pasteller

Lenas bästa färgtips för färgstarka miljöer är att våga ta bort allt vitt. "För färg passar bäst med färg. Starkare kulörer som möter vitt skapar en hård kontrast som gör att kulören kan kännas stickig och hård. Testa starkare kulörer tillsammans med tex pasteller. Då känns det mjukare. Och blanda in massa mönster på tex textilierna i rummet, då hittar kulören kompisar och blir inte så ensamma."

Orange rummet
sv
har lagts till i sparat
har tagits bort från sparat
har lagts i din inköpslista
har tagits bort från din inköpslista
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
Du behöver välja en kulör