Måla om för ett personligt och vackert hem

Vi vill göra det enkelt att hitta rätt produkter och kulörer när det är dags att måla om. Därför har vi samlat våra bästa tips, råd och inspirerande bilder på ett ställe. Vad blir ditt nästa måleriprojekt?
beckers-vardagsrum-krita501-kokos502-honungsmelon613-himmelsbla742-kolibri766-vit1-malade-detaljer-sverige-3

Väggar, tak och golv

Vardagsrum, kök, sovrum, hall och badrum. Att måla om är ofta ett enkelt och roligt sätt att förändra ett rum på. Vi har produkter och kulörer för alla ytor, stilar och smak. Låt dig inspireras av våra färgsatta miljöer, från golv till tak.

Beckers-entre-mjolk522-rauk551-prinsessa676-duva753-gnejs9129-entre-sverige

Terrass

Sätt stilen även på utsidan av ditt hem. Färgsätt detaljerna, lasera trallen eller dekorera för att skapa rätt känsla. Här tipsar vi om hur du enkelt kan piffa upp terrassen. 

Beckers-hall-kokos502-hav760-pasklilja617-hemma-hos-camilla-sverige_3

Måla möbler, snickerier och detaljer

Måla om istället för att köpa nytt! Ett slitet bord, en gammal byrå eller udda stolar. Med nya kulörer blir de snabbt dina favoritmöbler. Dessutom är det roligt att skapa något som är unikt för just ditt hem. Här har vi samlat våra bästa tips för både små och stora projekt. 
beckers-vardagsrum-hemma-hos-mija-kinning-sverige

Hemma hos

Slitna renoveringsobjekt som blivit unika drömhem. Gammalt som möter nytt, smarta och snygga inredningslösningar. Allt färgsatt med personliga kulörer och en känsla för helheten. Dessutom tips från ett riktigt inredningsproffs som vurmar för vita väggar. Följ med hem till några familjer som hittat rätt.

Träfasad svarthus fåtölj

Måla fasad, dörr och fönster

Dags att måla om? Fasad, fönster, dörrar, knutar, balkongräcken eller andra detaljer. Alla delar är lika viktiga när det gäller helhetsintrycket av ditt hus. Vi har tipsen, kulörerna och produkterna. Låt dig inspireras!
Beckers-matsal-creme5167-tjara814-duva753-lakrits815-skiffer5168-back5165-hemma-hos-familjen-hjort-sverige-2

Inspirationsgalleri

Här har vi samlat bilder på olika hus- och rumstyper med kulörkombinationer som vi tycker är riktigt snygga och lyckade. Kopiera rakt av, eller använd de som du gillar bäst.