Återvinn med Beckers

Skanna – panta – bli belönad!

etta

Skanna och sortera dina förpackningar hemma. 
Allt som har en streckkod går att panta med Bower-appen. Du skannar enkelt streckkoden på förpackningen och får pantvärdet – poäng eller pengar – direkt i mobilen när du tar med dig dina förpackningar till återvinningsstationen.

tvåa

Gå till din närmaste återvinningscentral. 
Hitta den via Bower-appens kartfunktion.

trea


Bekräfta att du är där och bli belönad! 
Väl vid återvinningsstationen blir du ombedd att bekräfta att du är där och att du har tagit med dina förpackningar. När du har gjort det och kastat dina förpackningar i rätt behållare får du pantvärdet för allt du har skannat hemma.

FRÅGOR OCH SVAR
 

Vad kan jag panta?

Du kan panta anslutna varumärken. Om förpackningen har en tydlig streckkod och är köpt i Sverige så ska den i regel vara pantbar. Det finns dock några förpackningar som inte är skanningsbara. Det kan bero på att produktförpackningen har en mer udda streckkod och inte finns i vår databas.

 

Vad får jag i pantvärde?

Beroende på vilken produkt du skannar får du antingen poäng eller pengar. Poäng kan du lösa in mot värdecheckar eller rabattkuponger. Pengar kan du donera till välgörenhet eller överföra till ditt bankkonto.

 

Var ska jag panta mina färgburkar?

Färgburkar kan enbart pantas på återvinningscentraler. Hitta din närmaste via Bower-appens kartfunktion.

thumbs up bower
En del av Beckers miljöfokus

– Vi har länge haft ett stort miljöfokus. Våra produkter ska inte bara hålla en perfekt yta länge utan också vara hållbara för människor och miljö. Vi var till exempel den första färgtillverkaren som fick våra produkter Svanenmärkta och i dag är 99 procent av våra färger vattenbaserade vilket är bra både för miljön och den som ska måla. Tillsammans med Bower stärker vi vårt aktiva miljöarbete genom att erbjuda en tjänst som uppmuntrar till att återvinna förpackningarna/burkarna på rätt sätt när man har målat klart, säger Anna Björklund, Marketing Director Sverige,  Tikkurila.

 

Läs mer om Beckers miljöarbete här! 

Läs mer om återvinningsappen på Bower på deras hemsida här! 

 

sv
har lagts till i sparat
har tagits bort från sparat
har lagts i din inköpslista
har tagits bort från din inköpslista
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
Du behöver välja en kulör