Livingfamilj med Fusion

Living

Ge nytt liv till dina väggar och tak med färg från Beckers nya serie Living.

Living är en helt ny produktserie av färg för väggar och tak inomhus. Produkterna har olika glanstal och egenskaper för att kunna passa till rätt yta i ditt hem. Oavsett vad du målar, för projekt stora som små, ger Living dig samma känsla av tillfredsställelse.

Life in color_Sagostund_hero_180524

Living väggfärger

Living har produkterna för torra utrymmen inomhus. Glanserna går från helmatt för en djup kulöråtergivning, till matt och halvmatt för utrymmen så utsätts för mer slitage. Alla produkter har en hög täckförmåga och torkar snabbt. Detta gör t.ex. att du kan täckmåla två gånger på samma dag. Med Living Fusion slipper du dessutom grundmåla då den har kombinerade grund- och täckegenskaper. 

Life in color_mogontimme_detalj_1_180524

Living takfärg

Ett nymålat tak lyfter även väggarna och ger en fräsch och nyrenoverad känsla. Livings takfärg är av högsta kvalitet och kan användas på både obehandlade och tidigare målade ytor inomhus. Den här färgen är lätt att arbeta med, täcker väl och stänker minimalt. Living takfärg rekommenderas av Astma & Allergiförbundet och är godkänd av Svanen.

Living produktserie

Vägg- och takfärger 

Living vaggfarg 05

Living väggfärg 05

Väggfärg som ger en helmatt fyllig slutyta. Passar bra för mörka och djupa kulörval. Det här är produkten för vardagsrum och sovrum. 
Living väggfarg 07

Living väggfärg 07

Matt väggfärg för hållbart resultat. Passar bra till vardagsrum och sovrum eller ytor som utsätts för lite mer slitage såsom hall och kök. 
Living vaggfarg 20

Living 20

En halvmatt väggfärg för ytor i hemmet som utsätts för extra slitage såsom hall och kök. 
Living Fusion

Living Fusion

En väggfärg med kombinerade grund- och täckegenskaper. En helmatt färg som ger en djup kulöråtergivning med mycket tålig slutyta för sovrum och vardagsrum.
Living Takfarg 03

Living takfärg

En helmatt takfärg som reducerar reflexer och ger en fyllig yta. Färgen är lätt att måla med roller, stänker minimalt och har en hög täckförmåga.
Life in color_Morgontimme_hero_180524

 

Upptäck kulörtrenderna för 2019 med vår nya färgkarta "Livet. I Färg". Färgkartan visar 15 stycken noga utvalda kulörer inspirerade av tre livsögonblick; tidig morgon, sommarminnen och sagostund. Läs mer för att välja de kulörer som passar dig och ditt hem bäst.