Nya Beckers Perfekt Fasad

En avancerad fasadfärg som gör målningen ännu enklare.

En vacker fasad som håller länge

Beckers har utvecklat färg för skandinaviska hem sedan 1865 och med våra utomhusprodukter vill vi att du ska känna dig trygg med att du får ett maximalt skydd och en vacker fasad som håller länge.

perfekt fasad

Nästa generation fasadfärg

Perfekt Fasad har exeptionell glans- och kulörhållning som gör att fasaden håller sig snygg mycket längre. Med Perfekt Fasad är det inte bara enkelt att måla om själv, utan du kan till och med göra det riktigt bra.

Snyggare yta, mindre underhåll och längre hållbarhet

beckers

Tack vare extremt bra vidhäftning funkar Perfekt Fasad även på gamla akyldytor, utan grundfärg! Den funkar lika bra på liggande som stående panel och om du vill ha samma glans på detaljerna funkar Perfekt Fasad även där. Fler ytor, men samma produkt!

beckers

Det är aldrig fel med grundfärg, utan det blir snarare alltid bättre. Men tack vare en fantastisk vidhäftning i Perfekt Fasad går det nu utmärkt att måla direkt på alkydfärg, förutsatt att den är i gott skick.

Regnsäker på rekordkort tid

Vid 23 grader och 50% relativ fuktighet är Perfekt Fasad regnsäker redan på 45 minuter. Vid besvärligare förhållanden, runt 10 grader och 70% relativ fuktighet är den ändå regnsäker redan efter 3 timmar. Detta ger fler möjliga målningsdagar och en längre säsong!

beckers

Dags att komma igång med ditt utomhusprojekt?

Upptäck hela sortimentet av produkter för utomhusmålning, inspireras av våra färgkartor och lär dig om systemmålning.

Omtanke om människor och miljö

Vi har länge haft ett stort miljöfokus och var tex den första svenska färgtillverkaren som fick produkter miljömärkta med Svanen. Idag är vi om möjligt ännu mer måna om att våra kunder alltid ska kunna välja från ett stort utbud av hållbara produkter som är snälla för miljön. Vi hymlar inte med att färgbranschen fortfarande har utmaningar framför sig. Färg påverkar miljön och vi har ett ansvar att göra vad vi kan för att minska den påverkerkan.

miljö

Om huset är rent så håller färgen längre

Visste du att om du tvättar din fasad regelbundet så får du ett hus som mår bättre och håller sig fint längre? Kom bara ihåg att tvätta fasaden med godkänd fasadvätt.

beckers
sv
har lagts till i sparat
har tagits bort från sparat
har lagts i din inköpslista
har tagits bort från din inköpslista
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
Du behöver välja en kulör