Systemmålning

Hur kul det är att måla om huset kan förstås diskuteras. Men en sak är i alla fall säker: Det är roligare om man har något att se fram emot. Och vad du kan se fram emot är det perfekta slutresultatet. Men för att få det krävs att du systemmålar huset, det vill säga målar om det i tre olika steg. Och inte minst med de tre bästa produkterna. Då blir det inte bara roligare att måla om huset, det blir ett nöje att beskåda det i år framöver.
Spela filmen »
Systemmåla med Beckers
 • Steg 1

  Börja med att impregnera trärena ytor med Primex Grundolja Plus för att skydda skarvar, ändträ och andra utsatta delar. Den lättapplicerade oljan tränger väldigt lätt in i träfibrerna och ger på så vis ett mycket bra skydd mot vattenupptagning och minskad risk för sprickbildning i trä och färgskikt. Skyddar även från röta, mögel och blånad

 • Steg 2.

  Fortsätt med att stryka på Primex Trägrund Plus för att ytterligare skydda träet och motverka fuktupptagning. Grundfärgen har en väldigt bra täckförmåga och ger mycket bra fäste för täckfärgen. Dessutom minskar den risken för missfärgningar och är specialutvecklad för att torka snabbt så du hinner grundmåla och täckmåla samma dag.

 • Steg 3.

  Avsluta med två strykningar av Perfekt Plus Facade, vår mest hållbara fasadfärg och särskilt utvecklad för att skapa en motståndskraftig yta. Färgen (som tidigare hette Perfekt Akrylat Plus) minskar smutsupptagning och ger ett bra skydd mot svartmögel. Dessutom är den lätt att måla med, torkar snabbt och har kulörgaranti.

 • sv
  har lagts till i sparat
  har tagits bort från sparat
  har lagts i din inköpslista
  har tagits bort från din inköpslista
  You have to choose a size.
  You have to choose a amount.
  Du behöver välja en kulör