Olja igen näst-näst-näst-nästa år

Nu är det enklare än någonsin att olja terrassen. Elit Bio Terrassolja håller upp till 4 år och går att använda oavsett om träet är obehandlat, tidigare oljat eller tryckimpregnerat. Oljan är delvis biobaserad och finns i sex fina kulörer.

Håller upp till 4 år 

Elit Bio Terrassolja är en delvis biobaserad terrassolja med ett starkt UV-skydd som skyddar träet mot upptag av fukt, smuts och sprickbildning. Vår nya terrassolja ger ett fint och barfotavänligt resultat samtidigt som den håller upp till 4 år - bra för både dig, uteplatsen och miljön.

Trätrallar, terrasser och altaner behöver oljas in för att träet inte ska torka ut, resa sig och bli fullt av sprickor. Med Elit Bio Terrassolja blir underhållet minimalt och träskyddet behöver inte bättras på lika ofta för att uteplatsen ska stå emot väder och vind.
 

*Biobaserat innehåll: 75%, andel av organiskt kol uppmätt enligt ASTM D6888-18".

Elit Bio Terrassolja finns i sex fina kulörer. Oljan går att använda oavsett om träet är oljat med annan olja eller obehandlat. Eftersom oljan har en förmåga att tränga djupt ner i virket skyddar den effektivt mot fukt, smuts och slitage under lång tid och ett kraftfullt UV-skydd hindrar även ytan från att brytas ner av solens strålar. Detta bidrar till att du kan vänta upp till 4 år innan du behöver olja igen.
 

Såhär gör du:

1. Tvätta ytan som ska oljas med Beckers Terrasstvätt.
2. Skrapa och slipa ytan som ska behandlas. Runda av vassa hörn och kanter. Borsta bort slipdammet.
3. Applicera oljan med terrassdyna för bästa resultat.

 

 *Färdigblandad kulör. Övriga blandas.

pool
Hitta din närmaste butik

Dags att komma igång med ditt utomhusprojekt? Här hittar du din närmaste återförsäljare. Kontakta din butik för information om deras sortiment, öppettider och vägledning i valet av färg.

 

Hitta din närmaste butik >>

pool
sv
har lagts till i sparat
har tagits bort från sparat
har lagts i din inköpslista
har tagits bort från din inköpslista
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
Du behöver välja en kulör