Elit Bio Terrassolja & Elit Träolja

Ta hand om din utemiljö. 

 

Elit Bio Terrassolja håller upp till 4 år och går att använda oavsett om träet är obehandlat, tidigare oljat eller tryckimpregnerat. Oljan är delvis biobaserad och finns tillgänglig i vilken kulör du önskar. 

Elit Bio Terrassolja 
 

Det är enklare än någonsin att olja terrassen. Elit Bio Terrassolja går att använda oavsett om träet är obehandlat, tidigare oljat eller tryckimpregnerat. Terrassoljan är delvis biobaserad med ett starkt UV-skydd som skyddar träet mot upptag av fukt, smuts och sprickbildning. Den har ett underhållsintervall på upp till 4 år och är lämplig för terrasser och utemöbler av trä*.


*Vid ljusare kulörer. Vid mörkare kulörer på utemöbler rekommenderar vi Elit träolja.

 

Elit Bio Terrassolja finns tillgänglig i vilken kulör du önskar. Oljan går att använda oavsett om träet är oljat med annan olja eller obehandlat. Eftersom oljan har en förmåga att tränga djupt ner i virket skyddar den effektivt mot fukt, smuts och slitage under lång tid och ett kraftfullt UV-skydd hindrar även ytan från att brytas ner av solens strålar. Detta bidrar till att du kan vänta upp till 4 år innan du behöver olja igen.
 

Såhär gör du:

1. Tvätta ytan som ska oljas med Beckers Terrasstvätt.
2. Skrapa och slipa ytan som ska behandlas. Runda av vassa hörn och kanter. Borsta bort slipdammet.
3. Applicera oljan med terrassdyna för bästa resultat.

Elit Träolja
 

Förnya uteplatsen enkelt och snabbt. 
En olja avsedd för årlig behandling av allt slags obehandlat, tryckimpregnerat eller tidigare oljat trä utomhus såsom trätrall och trädgårdsmöbler. En olja som håller högsta kvalitet, motverkar uttorkning och sprickbildning samt gör ytan vattenavvisande och lätt att underhålla. 
 

Hitta din närmaste butik

Dags att komma igång med ditt utomhusprojekt? Här hittar du din närmaste återförsäljare. Kontakta din butik för information om deras sortiment, öppettider och vägledning i valet av färg.

 

Hitta din närmaste butik >>

sv
har lagts till i sparat
har tagits bort från sparat
har lagts i din inköpslista
har tagits bort från din inköpslista
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
Du behöver välja en kulör