Är det dags att måla om utomhus?

Äntligen står våren för dörren och du kan dra igång säsongens utomhusprojekt!


Med Perfekt Plus-familjen kan du uppnå ett perfekt resultat som inte bara ser vackert ut, utan också håller länge. Här presenterar vi våra bästa produkter för utomhus.

vit fasad i kulör vintersken

Vår bästa fasadfärg
- välj hel- eller halvmatt fasadfärg.

 

Perfekt Fasad Plus och Perfekt Helmatt fasad plus är vår bästa täckfärg för träfasader med en suverän kulörhållning över lång tid och ger träfasaden maximalt skydd. Dessutom går den att få i vilken kulör du önskar. 

Läs mer och inspireras >>

 

Vår bästa fönster - och snickerifärg
välj hel- eller halvmatt fönster- och snickerifärg.

Vår bästa fönster- och snickerifärg - Perfekt Fönster & Snickeri Plus har en förbättrad kulör- och glanshållning, torkar snabbt och ger fönster och snickerier maximalt skydd. Den är speciellt anpassad för målning av träfönster och snickerier. Färgen är rinningssäker, lätt att stryka ut och lätt att sparmåla med. Med Perfekt Fönster & Snickeri Plus får du ett vackert halvblankt resultat och en tålig yta.

 

  • Suverän glans- och kulörhållning
  • Fyllig känsla, lätt att måla med
  • Ger en jämn och vacker slutyta

 

Läs mer och inspireras >> 

Våra bästa produkter för uteplatsen
- Upptäck Elit Bio Terrassolja & Elit träolja

Det är enklare än någonsin att olja terrassen. Elit Bio Terrassolja går att använda oavsett om träet är obehandlat, tidigare oljat eller tryckimpregnerat. Terrassoljan är delvis biobaserad med ett starkt UV-skydd som skyddar träet mot upptag av fukt, smuts och sprickbildning. Den har ett underhållsintervall på upp till 4 år och är lämplig för terrasser och utemöbler av trä. Elit träolja är avsedd för årlig behandling av allt slags obehandlat, tryckimpregnerat eller tidigare oljat trä utomhus såsom trätrall och trädgårdsmöbler. En olja som håller högsta kvalitet, motverkar uttorkning och sprickbildning samt gör ytan vattenavvisande och lätt att underhålla. Båda oljorna går att få i valfri kulör. Läs mer och inspireras >>

Hitta din närmaste butik

Dags att komma igång med ditt utomhusprojekt? Här hittar du din närmaste återförsäljare. Kontakta din butik för information om deras sortiment, öppettider och vägledning i valet av färg.

 

Hitta din närmaste butik >>

sv
har lagts till i sparat
har tagits bort från sparat
har lagts i din inköpslista
har tagits bort från din inköpslista
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
Du behöver välja en kulör