Mood x Midnatt

Tillsammans med hemtextilföretaget Midnatt vill vi på Beckers inspirera dig till att skapa färgmagi med stämningsfulla kulörkombinationer i höst! Läs mer här.

Skapa färgmagi med stämningsfulla kulörkombinationer som lyfter ditt hem i höst!

Tillsammans med Midnatt vill vi på Beckers inspirera till hur du kan kombinera kulörer i ditt hem.

Där det finns färg finns det liv. Det har varit vår filosofi sedan 1865. När vi tog fram produktserien Mood var det just detta som drev oss – att ge färgälskare möjlighet att förändra tillvaron med exklusiva inomhusfärger som gör hemmet vackrare och mer trivsamt.

Tillsammans med hemtextilföretaget Midnatt vill vi inspirera dig att skapa ditt drömhem med hjälp av stämningsfulla färger som du kan njuta av länge – mjuka som hårda, varma som kalla. 

barnrum
Fotograf: Stellan Herner
Stylist: Sasa Antic Studio

In the Mood for Fun & Play! 

barnrum

Ett mysigt krypin för både stora och små. Uppmuntra till lek och kreativitet med färger som barnen kan växa med. På väggarna pryder Rooibos 658 – en varm, brun kulör som håller över tid, och som gör sig speciellt fin ihop med sängkläder i färgerna Aster och Droomedary. 

De matta väggpanelerna är målade i Mood Professional Finish 05. 

In the Mood for staying in bed. 

sovrum blå
Krispiga lakan + nybryggt kaffe = sant! 

Sobra och vackra kulörer som går ton i ton skapar en lugn och behaglig känsla – precis den stämning som man vill åt i sovrummet. 

Här har vi använt kulörer från en sval, blå färgskala där väggkulörerna Vårljus 822, Himlavalv 746 och Himmelsblå 742 matchats med lakan i färgen Lake. 

De släta väggarna är målade i Mood Air Wall, och paneler och fönster i Mood Professional Finish. 

Fotograf: Stellan Herner
Stylist: Sasa Antic Studio

detaljer
Att matcha blått på blått på blått är aldrig en dålig idé. Här skapar den hårda stuckaturen tillsammans med mjuka textiler ett levande hem att trivas i.
detaljer fönster
Våga måla fönstret i en annan kulör och låt det bli en vacker kontrast på väggen. Här har vi valt att gå ton i ton i ljuvligt blått.

In the Mood for Food & Friends! 

Fotograf: Stellan Herner
Stylist: Sasa Antic Studio

För den här inbjudande matsalen har vi låtit kulörerna Dalagård 840 och Klipphäll 575 löpa som en röd tråd genom såväl väggar, textilier som inredningsdetaljer. Bordet är klätt i Midnatts färg Soda och matchas med tygservetter i samma ljuvliga färg.

De släta väggarna är målade i Mood Air Wall, och panelerna i Mood Professional Finish. 

detaljer matsal
detaljer

Mood x Midnatt

Beckers och Midnatt främsta gemensamma nämnare är kärleken till färg, hållbarhet och ambitionen att skapa förutsättningar för förändring – för alla. Väggkulörer och textilier. Hårt respektive mjukt. Olika material, men som tillsammans förstärker varandra och skapar synergi. Genom att kombinera dessa olika världar låter vi färg, form och material samspela för att nå maximal effekt. 

färgkombinationer

Ett möte med grundarna av Midnatt 

 

Hur skulle ni beskriva Midnatts färgfilosofi?
Vi älskar färg och brinner för att flera ska våga mer. Vår palett består av starka men snälla färger, det är accenter som ska vara lätta att blanda med andra färger. Tänk på att färger ofta höjer varandra, blanda starkare accenter med mjukare nyanser i samma skala, då uppstår färgmagi.

Midnatt har ett sortiment med en mycket vacker palett, hur tänker ni kring färgval?
Vi får mycket inspiration från mode och försöker fånga upp trender därifrån men anpassa dom till hemmet. Det handlar ofta om att mjuka upp trendiga accenter.

 

Vilken stämning vill ni skapa i hemmet i höst? Vilka kulörer kräver det?
Vi inspireras mycket av brittiska interiörer just nu. Brokiga och lite excentriska men alltid mysiga. Blått, terrakotta och vanilj är höstens färgskala.Många vill men vågar inte färg i hemmet, hur kan man ta första steget?
Sängkläder, kuddar och dukar är den perfekta ingångsporten för den som vill våga mer färg hemma, sedan kommer väggarna. När man väl är där kommer man vilja måla tak, snickerier och möbler. Välj en färgpalett till varje rum. Gör sedan färgval och inköp utifrån den.

 

Vad tycker ni är det viktigaste för att skapa en trivsam stämning i ett hem?
Vår viktigaste ingrediens för ett stämningsfullt hem är mjuka möbler, mycket textilier, tända ljus och vackra blickfång. Tyvärr är välstädat också med på listan... 

 

Besök Midnatts hemsida här! 

midnatt grundare
Midnatts grundare Louisa Hammarbäck och Josephine Blix
sv
har lagts till i sparat
har tagits bort från sparat
har lagts i din inköpslista
har tagits bort från din inköpslista
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
Du behöver välja en kulör