Mood - tre teman och 18 kulörer

Beckers exklusiva produktserie Mood för inomhusmålning av tak, väggar och snickerier, består av fem produkter med unika egenskaper.

Vacker kulöråtergivning

Produkterna Mood Professional Finish lackfärg, Mood Velvet Color väggfärg, Mood Super White väggfärg, Mood Lasting Finish väggfärg och Mood Perfect Ceiling takfärg (läs mer om produkterna längre ner på sidan) ger en vacker kulöråtergivning, extra snygg finish och en utmärkt slitstyrka.

I färgkartan Mood presenterar vi produkterna i tre stämningsskapande teman. Teman som visar hur man kan kombinera med kulörer och att man ska våga måla med kulörta färger och inte bara vitt, grått och beige.

sovrum i Mood

Nedtonade pasteller

I det första temat ser vi nedtonade pasteller i mjukt grått, dammigt rosa och naturliga gröna toner som ger en hemtrevlig, sval och luftig känsla. Målade möbler kombineras gärna med obehandlat eller silverfärgat trä och linnetyger. Frodiga växter och en mättad svart accentkulör ger tyngd till den i övrigt skira stilen.

Kulörerna i detta tema är: Aubergine 710, Anemon 656, Trofast 861, Visdom 862, Lycka 860, Harmoni 859.

Målarburkar Mood
rum målat i Mood

Jordnära kulörer 

I detta tema är kulörerna jordnära och går i mustiga nyanser som tegel, nougat och vinrött. När dessa kompletteras till mörkare träslag, läder i naturtoner och exempelvis detaljer i rökfärgat glas, skapas ett lika uppdaterat som helrätt 70-talsuttryck.

Kulörerna i detta tema är: Frid 863, Impulsiv 864, Passion 866, Mohair 653, Evig 865, Svartpeppar 584.

Färgburkar i Mood
Rum målat i mood

Vilsamma kulörer

Lavendeltoner och sotade rosa kulörer tillsammans med bränd orange och himmelsblått harmonierar fint och ger en vilsam kulörsättning. I temat finns de eleganta materialen som siden och sammet, gärna i kombination med härliga blommönster. Tänk sofistikerat, tänk dekorerat och gärna överdådigt.

Kulörerna i detta tema är: Innerlig 810, Lavendel 726, Kokos 502, Tornado 854, Livlig 867, Himmelsblå 742.

Färgburkar
Fåtölj i rum

Mood Lasting Finish

Är en väggfärg med hög täckförmåga och reptålighet. Färgen som är en kombinerad grund- och täckfärg kräver endast två strykningar utan grund för ett jämnt resultat. Mood Lasting Finish ger en tvättbar och mycket reptålig matt yta och lämpar sig för de "flesta" utrymmen inomhus.

 

Mood Velvet Color

En ultramatt väggfärg lämpad för rum där ett exklusivt slutresultat önskas. Färgen har utmärkt kulöråtergivning och ger därför ett vackert djup åt mörka eller mättade kulörer. Mood Velvet Color ger en avtorkningsbar och jämn yta fri från störande reflexer.

Mood Professional Finish

Är en halvblank lackfärg för snickerier och metallytor inomhus. Den är väldigt skön att måla med och ger ett mycket jämnt, hårt och slitstarkt resultat.

 

Mood Super White

Mood Super White är en helmatt väggfärg lämpad för rum där mer rymd och ljus önskas. Färgen, som är mycket ljusreflekterande, får vita väggar att upplevas ännu vitare vilket ger en känsla av extra rymd och luftighet. Mood Super White är lätt att måla med, stänker minimalt och täcker mycket bra.

sv
har lagts till i sparat
har tagits bort från sparat
har lagts i din inköpslista
har tagits bort från din inköpslista
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
Du behöver välja en kulör