Beckers Trender 2022

Varje år presenterar vi på Beckers årets trendkulörer. Det är noga utvalda kulörer, inspirerade av vad vi längtar efter just nu.
Sea Ya, In Beige We Trust och Hey Stylish är Beckers utvalda trender för 2022. I varje familj finns hela nio kulörer. Tanken bakom detta är att visa en palett som går över flera rum i hemmet och att man gärna kan hämta upp vissa av dessa kulörer i hemmets inredning. Enkelheten att måla om och att använda det vi har genomsyrar samtliga kulörfamiljer. Den breda kulörpaletten går från rum till rum och uppmuntrar oss att hämta upp kulörer i hemmets inredning.

Beckers och Prettypegs DYI hack! 

Nu lanseras Ivar DIY Collection, ett samarbete mellan Beckers och företaget Prettypegs, som sedan 2012 designar knoppar och ben till delar av IKEA:s bassortiment av möbler. Den gemensamma kollektionen består av ben, knoppar och fronter till IKEA:s populära Ivar-skåp, inspirerat av olika spännande kulörkombinationer utifrån Beckers kulörtrender 2022. Nytt är även möjligheten att beställa färdigmålade ben och knoppar i kulörerna från trenderna. Under varje kulörtrend på denna sida finner du tre recept på IVAR hack utifrån Beckers tre stilspår. 

 

 

sea ya kök

Sea Ya 

Hur gör du för att känna mer glädje i livet? Det kan vara allt från stora saker till små ting – som kulören i ditt vardagsrum, till exempel. Med färgstarka kulörer skapar du ett hem som bubblar av energi. Fyll på det med sådant som ligger dig nära om hjärtat – som reseminnen från medelhavet, en längtan till sydligare breddgrader och påminnelser om att leva mer i nuet. Och vips har du skapat en personlig tillvaro som ger lite mer glädje i livet. ​

 

Karamell, Snäckskal och Pumpa – kulörfamiljen Sea Ya är för dig med en stark personlighet, som får energi av att resa, träffa nya människor och låta dagdrömmar bli till verklighet. Här möts en längtan efter något nytt med en kärlek till det du redan har – där vardagsmiddagen med familjen är lika viktig som planerna för nästa stora äventyr. 

IVAR DYI hack Sea Ya

I kulörtrenden Sea ya kombineras ränder med lite starkare toner som ger hemmet en härlig känsla av glädje och energi som blir som ett glatt utropstecken i vilket rum som helst. Ivar Front panels är målade i kulören Karamell. Knopparna Big Bill 55 och benen Otto 100 går att köpa färdigmålade i kulören Henna. Det vänstra skåpet är målat i Tundra och benen Folke i Pumpa.

 

Köp kollektionen här!

dyi ivar hack sea ya

In Beige We Trust

Drömmer du om en plats där du verkligen kan slappna av – på riktigt? Låt hemmet bli din oas. En central punkt för dig själv där du kan ägna dig åt återhämtning och rekreation på ditt sätt – oavsett om du är ensam eller tillsammans med familjen. Här är inredningen lågmäld och balanserad. Den inger lugn, men utan att vara tråkig eller platt. ​

 

In Beige We Trust är en jordnära och mjuk färgfamilj inspirerad av naturmaterial. Säg hej till en förlängning av det vita och det grå. Någonting som är neutralt med ändå dynamiskt. En kulörfamilj som du inte tröttnar på, trots att åren går. Låt din inredning ta för sig; här möts designklassikern och det omgjorda loppisfyndet i total harmoni. Det är ett välbalanserat hem som skapar en vilsam omgivning, så att du verkligen kan slappna av – på riktigt. 

In beige we trust sovrum
In Beige we trust porch
in beige we trust ljus växt
in beige we trust prettypegs

IVAR DYI hack In beige we trust

I kulörtrenden In beige we trust är färgskalan nedtonad och naturnära vilket ger en mjuk och lugn känsla. Ivar-skåpet och fronten är målat i mjukt beigea Camee tillsammans med benen Bertil 100 i svagt vitbetsad ask ger ett diskret och naturlig utseende.

Köp kollektionen här!

hey stylish bedroom

Hey Stylish

En plats långt bort från knäckebrödssmulor och vardagspussel, en längtan till någonting som får det att pirra i magen och som ger livet en guldkant. Där det lyxiga inte bara händer på ett hotell, utan lika väl hemma hos dig – en vanlig måndag. ​

 

Kulörfamiljen Hey Stylish andas elegans. Här kan du skapa ett ombonat hem med mjuka textilier och tjusiga möbler i djupa kulörer som blått, grönt och ockra. Blank mässing möter lurviga mattor och tända ljus; det inger en stämning som omfamnar dig precis som en lång och omhändertagande kram. Kanske vill du blanda en cocktail, eller varför inte sätta på lite jazz? För livet är för kort för att inte ta vara på varje minut – eller hur? 

hey stylish hall
hey stylish sovrum
beckers x prettypegs hey stylish ivar hack

IVAR DYI hack Hey Stylish

I kulörtrenden Hey stylish djupa nyanser finns flörten med hotellstilen som ger det eleganta ombonade. En stålblå bas kombinerad med smäckra ben och slanka handtag målade i samma nyans för en lyxig monokrom look. Skåpet samt benen Sven 170 och handtagen Felix 400 är också målade i kulören Stålblå. 


Köp kollektionen här!

sv
har lagts till i sparat
har tagits bort från sparat
har lagts i din inköpslista
har tagits bort från din inköpslista
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
Du behöver välja en kulör