Perfekt Fönster & Snickeri Plus

Perfekt Fönster & Snickeri Plus är vår premiumfärg framtagen just för målning av träfönster och snickerier utomhus såsom till exempel möbler, fönsterluckor, dörrar, vindskivor och staket av trä. Och välskötta detaljer gör stor skillnad för helheten. Perfekt Fönster & Snickeri Plus är gjord för att vara enkel att måla med. Dessutom är den rinn- och droppsäker, vilket gör att du slipper färg där den inte hör hemma. Med dessa råd är det enkelt att få ett perfekt resultat.

putsfasad

Det sitter i detaljerna
 

• Fönstren är bland de mest utsatta delarna på ett hus och därför är det viktigt att se över dem med jämna mellanrum. Om träet ser matt och torrt ut är det dags att måla om. Ibland krävs dock mer än så. Är träet fuktigt eller ruttet behöver det bytas ut och om kitt sitter löst behöver det tas bort och ersättas med nytt kitt. Har dina fönster färg som flagnar eller sitter löst, ska den först skrapas bort. Sedan behöver ytan slipas innan du kan måla. 


• Välj en pensel avsedd för fönster- och snickerifärg. Då får du rätt mängd färg i varje penseldrag, så att du enkelt får till en jämn och tålig yta. 

• Även utemöbler kan målas om och få nytt liv med Perfekt Fönster & Snickeri Plus. Det gör dem inte bara finare, utan får dem också att stå emot smuts och slitage från väder och vind bättre.


• Tänk också på att andra saker såsom blomlådor, spaljéer eller förvaringslådor kan få nytt liv genom att målas om. Antingen så att de matchar huset eller övriga detaljer eller genom att bryta av helt. Det kan bli pricken över i för hela utemiljön.


• Våga gärna måla fönster, dörr eller ett staket i en kontrasterande färg. Små detaljer kan ge hela huset ett nytt uttryck.

höstgul stol
Hitta din närmaste butik

Dags att komma igång med ditt utomhusprojekt? Här hittar du din närmaste återförsäljare. Kontakta din butik för information om deras sortiment, öppettider och vägledning i valet av färg.

 

Hitta din närmaste butik >>

sv
har lagts till i sparat
har tagits bort från sparat
har lagts i din inköpslista
har tagits bort från din inköpslista
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
Du behöver välja en kulör