Nu är det ännu enklare att få ett perfekt resultat

En välvårdad fasad ser inte bara trevlig och välkomnande ut, den skyddar också huset från väder och vind, så att husets livslängd ökar. Med vår fasadfärg är det inte bara enkelt att måla om själv, utan du kan till och med göra det riktigt bra. Med Perfekt Plus-familjen kan du uppnå ett perfekt resultat som inte bara ser vackert ut, utan också håller länge.

Perfekt Fasad Plus - vår bästa täckfärg

 

Vår bästa täckfärg för träfasader. Perfekt Fasad Plus har suverän kulörhållning över lång tid och ger träfasaden maximalt skydd. Perfekt Fasad Plus har god utflytning, torkar snabbt och kan målas på de flesta tidigare målade ytor.


• Färgen flyter ut lätt, och efter bara två strykningar ger den ett perfekt resultat som skyddar den målade ytan mot väder och vind.


• Den fylliga konsistensen gör fasaden jämn och slät. Fylligheten gör också fasaden mer tålig, så att träet under färgen får ett bättre skydd.  

 

Ett hållbart val

 

• Kulörpigmenten och bindemedlet håller ihop längre. Det gör att fasaden inte bara ser bättre ut, utan också mår bättre, längre. Det betyder att du inte behöver måla om lika ofta, och därför garanterar vi hela 15 års kulörgaranti.


• Färgen är miljö- och kvalitetsmärkt med Svanen, och i Perfekt Fasad Plus har vi för första gången använt Mass Balance principen för att snabba på omställningen till biobaserade och förnybara råvaror. En omställning som är en viktig del i vårt hållbarhetsarbete och bidrar till en mer hållbar färgindustri.
Nya Perfekt Fasad Plus är utvecklad för att ge ett så bra resultat som möjligt, så enkelt som möjligt. Läs mer om Beckers miljöarbete >>

perfekt

Det sitter i detaljerna

Perfekt Plus-familjen hittar du även Perfekt Fönster & Snickeri Plus, som är framtagen för målning av träfönster och snickerier utomhus. Vår delvis biobaserade terrassolja Elit Bio Terrassolja gör det dessutom ännu enklare för dig att olja terrassen - och håller i upp till 4 år. Tre nya produkter som gör det enklare för dig att uppnå ett perfekt resultat som inte bara ser vackert ut, utan också håller länge. Det är helheten som gör det!

 

höstgul

Perfekt Fönster & Snickeri Plus

Vår bästa fönster- och snickerifärg - Perfekt Fönster & Snickeri Plus har en förbättrad kulör- och glanshållning, torkar snabbt och ger fönster och snickerier maximalt skydd. Den är speciellt anpassad för målning av träfönster och snickerier. Färgen är rinningssäker, lätt att stryka ut och lätt att sparmåla med. Med Perfekt Fönster & Snickeri Plus får du ett vackert halvblankt resultat och en tålig yta.

 

  • Suverän glans- och kulörhållning
  • Fyllig känsla, lätt att måla med
  • Ger en jämn och vacker slutyta

 

Läs mer och inspireras >> 

Elit Bio Terrassolja 

Elit Bio Terrassolja är en delvis biobaserad terrassolja med ett starkt UV-skydd som skyddar träet mot upptag av fukt, smuts och sprickbildning. Vår terrassolja ger ett fint och barfotavänligt resultat samtidigt som den håller upp till 4 år - bra för både dig, uteplatsen och miljön.
 

  • Underhållsintervall på upp till 4 år
  • Skyddar träet mot sprickbildning, uttorkning och vattenupptagning. Har starkt UV-skydd.
  • Delvis biobaserad* olja
     

* Biobaserat innehåll: 75%, andel av organiskt kol uppmätt enligt ASTM D6888-18".Läs mer och inspireras >>

Hitta din närmaste butik

Dags att komma igång med ditt utomhusprojekt? Här hittar du din närmaste återförsäljare. Kontakta din butik för information om deras sortiment, öppettider och vägledning i valet av färg.

 

Hitta din närmaste butik >>

Lätt att börja. Svårt att sluta - med Beckers. 

sv
har lagts till i sparat
har tagits bort från sparat
har lagts i din inköpslista
har tagits bort från din inköpslista
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
Du behöver välja en kulör