Nu är det ännu enklare att få ett perfekt resultat

En välvårdad fasad ser inte bara trevlig och välkomnande ut, den skyddar också huset från väder och vind, så att husets livslängd ökar. Med vår nya fasadfärg är det inte bara enkelt att måla om själv, utan du kan till och med göra det riktigt bra. Med nya Perfekt Plus-familjen kan du uppnå ett perfekt resultat som inte bara ser vackert ut, utan också håller länge.

Perfekt Fasad Plus - en ny generation fasadfärg 

 

Nu är vår bästa täckfärg för träfasader ännu bättre! Perfekt Fasad Plus har suverän kulörhållning över lång tid och ger träfasaden maximalt skydd. Perfekt Fasad Plus har god utflytning, torkar snabbt och kan målas på de flesta tidigare målade ytor.


• Färgen flyter ut lätt, och efter bara två strykningar ger den ett perfekt resultat som skyddar den målade ytan mot väder och vind.


• Perfekt Fasad Plus är framtagen för att ge ett fullgott skydd även om den målas lite tunnare än vad som generellt rekommenderas för fasadfärger. (1 liter till 6-8 kvm fasad). 


• Den fylliga konsistensen gör fasaden jämn och slät. Fylligheten gör också fasaden mer tålig, så att träet under färgen får ett bättre skydd.  

 

Ett hållbart val

 

• Kulörpigmenten och bindemedlet håller ihop längre. Det gör att fasaden inte bara ser bättre ut, utan också mår bättre, längre. Det betyder att du inte behöver måla om lika ofta, och därför garanterar vi hela 15 års kulörgaranti.


• Färgen är miljö- och kvalitetsmärkt med Svanen, och i Perfekt Fasad Plus har vi för första gången använt Mass Balance principen för att snabba på omställningen till biobaserade och förnybara råvaror. En omställning som är en viktig del i vårt hållbarhetsarbete och bidrar till en mer hållbar färgindustri.
Nya Perfekt Fasad Plus är utvecklad för att ge ett så bra resultat som möjligt, så enkelt som möjligt. 

Det sitter i detaljerna

Tillsammans med Perfekt Fasad Plus lanserar vi även Perfekt Fönster & Snickeri Plus, som är framtagen för målning av träfönster och snickerier utomhus. Vår nya delvis biobaserade terrassolja Elit Bio Terrassolja gör det dessutom ännu enklare för dig att olja terrassen - och håller i upp till 4 år. Tre nya produkter som gör det enklare för dig att uppnå ett perfekt resultat som inte bara ser vackert ut, utan också håller länge. Det är helheten som gör det!

 

Perfekt Fönster & Snickeri Plus

Vår bästa fönster- och snickerifärg är nu ännu bättre. Perfekt Fönster & Snickeri Plus har en förbättrad kulör- och glanshållning, torkar snabbt och ger fönster och snickerier maximalt skydd. Den är speciellt anpassad för målning av träfönster och snickerier. Färgen är rinningssäker, lätt att stryka ut och lätt att sparmåla med. Med Perfekt Fönster & Snickeri Plus får du ett vackert halvblankt resultat och en tålig yta.

 

  • Suverän glans- och kulörhållning
  • Fyllig känsla, lätt att måla med
  • Ger en jämn och vacker slutyta

 

Läs mer och inspireras >> 

Elit Bio Terrassolja 

Elit Bio Terrassolja är en delvis biobaserad terrassolja med ett starkt UV-skydd som skyddar träet mot upptag av fukt, smuts och sprickbildning. Vår nya terrassolja ger ett fint och barfotavänligt resultat samtidigt som den håller upp till 4 år - bra för både dig, uteplatsen och miljön.
 

  • Underhållsintervall på upp till 4 år
  • Skyddar träet mot sprickbildning, uttorkning och vattenupptagning. Har starkt UV-skydd.
  • Delvis biobaserad* olja
     

* Biobaserat innehåll: 75%, andel av organiskt kol uppmätt enligt ASTM D6888-18".Läs mer och inspireras >>

Beckers miljöarbete

Beckers har länge haft ett stort miljöfokus. Faktum är att vi var den första svenska färgtillverkaren som fick produkter miljömärkta med Svanen. Idag är vi om möjligt ännu mer måna om att våra kunder alltid ska kunna välja från ett stort utbud av hållbara produkter som är skonsamma för miljön.

 

Läs mer >>

sv
har lagts till i sparat
har tagits bort från sparat
har lagts i din inköpslista
har tagits bort från din inköpslista
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
Du behöver välja en kulör