140 vackra kulörer för hela ditt hem

Färg är ett fantastiskt sätt att förändra, förbättra och skapa en ny känsla i ett rum. Det finns inga rätt eller fel, huvudsaken är att du trivs. Och är du osäker på var du ska börja har vi samlat tips och råd för alla hemmets rum nedan.

Att skapa ett personligt uttryck hemma är en konst, men med några enkla tips och råd kan alla få ett lyckat resultat. Vår nya färgkarta med 140 kulörer för hela ditt hem är utformad så att du enkelt ska kunna skapa just din personliga färgpalett - rum för rum. 

 

Bläddra i färgkartan här >

Välkommen hem

Med hjälp av kulörer kan du påverka upplevelsen av ditt hem. Vi vill inspirera dig att skapa ett personligt uttryck och att våga välja flera kulörer än en. Det är genom dina kulörval som ditt hem får en hemtrevlig känsla.

Med hjälp av kulörer kan du påverka upplevelsen av ditt hem. Vi vill inspirera dig att skapa ett personligt uttryck och att våga välja flera kulörer än en. Det är genom dina kulörval som ditt hem får en hemtrevlig känsla. 

Nyhet: Helmatt kulörprov med miniroller

Nu är det ännu enklare att provmåla med Beckers! Hitta dina favoriter av våra 25 utvalda kulörer och provmåla enkelt hemma.

Sätt färg på hemmets hjärta

Köket är ett av de viktigaste rummen i ett hem. Det är där vi samlas för att göra allt ifrån att laga mat, läsa läxor och umgås. Det är där både de stora och små samtalen äger rum. Skratt och tårar. Hur var din dag? Falukorv och makaroner ena dagen, pasta vongole en annan.

En plats för återhämtning

Vardagsrum, det hörs redan på namnet att det är ett rum vi använder varje dag och som vi vill ska fylla flera syften och funktioner. Det är rummet vi vilar, tittar på tv, och läser i. Vi kanske jobbar här, gör läxor, myser, leker, äter och umgås med både familj och vänner.

Sov gott!

Vilken stämning vill du ha i ditt sovrum? Utgå från vad du gillar så kommer du att trivas. Färg är ett fantastiskt sätt att förändra, förbättra och skapa en ny känsla i ett rum. Vill du ha rymd och mycket ljus i sovrummet för att lättare vakna till, då kan det vara bra att välja svalare kulörer för en uppiggande effekt.

sv
har lagts till i sparat
har tagits bort från sparat
har lagts i din inköpslista
har tagits bort från din inköpslista
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
Du behöver välja en kulör