140 inomhuskulörer

ungdomsrum
Kulörer till små förändringar
Kom ihåg att det går att göra mindre och enklare förändringar då och då, som till exempel att måla en fondvägg eller en möbel.

En vacker yta har aldrig varit enklare

Det kanske låter ytligt, men när det kommer till färg är det utseendet som räknas.

 

En perfekt yta i rätt kulör kan göra hela skillnaden för ett rum - och för dig som vistas i det. När väggarna målas i en ny, vacker nyans, förvandlas rummet. För även om du kan tillföra kulör på många sätt i ett rum är det färgen på väggarna som har störst inverkan på känslan i rummet och som utgör basen i inredningen. Så hur hittar du rätt kulör för ett rum? Och hur får du till den perfekta ytan? 

 

Det är förmodligen lättare än du tror. I vår färgkarta hittar du både inspiration och tips och råd, så att du snabbt och enkelt ska kunna komma igång. 

 

 

 

Bläddra i färgkartan här »

Beckers hall
Matcha ton-i-ton
Om du vill ha en enhetlig färgsättning hemma och matcha ton-i-ton, välj kulörer i samma lodräta rader. Det ger en lugn och harmonisk känsla.
beckers sovrum
Känslan sitter i väggarna
När väggarna målas i en ny nyans förvandlas rummet. Även om du kan tillföra kulör på många sätt i ett rum är det färgen på väggarna som har störst inverkan på känslan i rummet och som utgör basen i inredningen.
beckers hall
Tänk på ljuset
Vill du ha en varmare känsla i ett kallare ljus är det bra att välja en varmare färgton. Tänk också på att kulörer förändras över dagen när ljuset skiftar.

Vad trendar just nu? 

 

Länge var vi väldigt försiktiga när det kom till att måla kulörer på våra väggar. Vi valde ofta som alla andra, men idag vill många betydligt mer när det kommer till att sätta färg på hemmet. Roligt tycker vi, som har många olika inomhuskulörer att välja bland – du hittar ett fint urval här i vår färgkarta.

 

       « Bläddra i färgkartan »

 

Så vilka kulörer är det som gäller just nu? Svaret är att det idag inte bara är en trend som råder, utan flera, samtidigt. För många har inredning blivit ett uttrycksmedel, och det har blivit viktigare att välja utifrån ens egna personliga stil och smak. Generella tendenser är dock att varma, dämpade kulörer har blivit mer populära under de senare åren och att det har blivit allt vanligare att vi ser kulörer på fler ytor än bara väggar. Många väljer att ta till vara resurser som redan finns genom att måla om en möbel eller detalj istället för att köpa nytt.

 

Vad som är ”rätt” hemma hos just dig bestämmer så klart du, det är då som det blir som bäst.

sv
har lagts till i sparat
har tagits bort från sparat
har lagts i din inköpslista
har tagits bort från din inköpslista
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
Du behöver välja en kulör