Terrass och bord_for din fasad och terrass
Utomhussäsongen är här!  

I färgkartan Scandinavian Collection - för din fasad och terrass har vi inspirerats av den skandinaviska naturen och samlat ett urval av moderna kulörer. Skapa ditt perfekta uterum genom att matcha kulör på fasad, fönster och detaljer.

Läs mer
Träfasad gråtthus

Front Akrylatfärg Max

Med fasadfärgen Front Akrylatfärg Max får du en lättarbetad och snabbtorkande färg som dessutom håller kulör och glans länge.

Ta hand om terrassen

Nu tillbringar vi mer tid utomhus och det är dags att planera för ett liv ute på terrassen. Tar du regelbundet hand om terrassen håller den sig fräsch och vattenavvisande under en längre tid.

Vitt_Perfekthus_gavel

Perfekt Plus Facade 

Perfekt Plus Facade är särskilt utvecklad för att ge din fasad en motståndskraftig yta som minskar smutsupptagning och ger bästa möjliga kulörhållning. 

Vi på Beckers älskar färg!

Här på vår webbplats vill vi hjälpa dig med inspiration, tips och råd när du ska måla om hemma.
Vi säljer inte målarfärgen här på vår webb, men du har ändå möjlighet att botanisera bland produkter, kulörer och inspirationsbilder.
Är du ute efter att köpa färg direkt är du välkommen att besöka våra återförsäljare. Din närmsta färgbutik är bara ett klick bort!

Frågor och svar

Osäker på hur du ska gå tillväga eller vilken produkt du ska använda? Ställ din fråga i vårt kundforum, vi svarar på allt om färg och målning.

Matstal_vag_ligg_Flor847_medium

Rofyllt och smakfullt med rosa 

Rosa är långt ifrån en barnslig kulör som bara hör hemma i barnrummet. Visst finns det lekfulla nyanser som sticker ut, men en mild pastellrosa skapar lugn och ger ett snyggt intryck. Vilket rum målar du helst i rosa?
Sovrum_Sta_Saltsten799_Klippa508_Midnatt772_medium

Måla om med grönt för ett harmoniskt hem

Grönt är en fin baskulör som sägs minska stress, ge sinnesro och få oss att koppla av. Med andra ord en lugnande kulör som passar i hemmets alla rum.

Våra Butiker

Hitta din närmaste återförsäljare

TRAPPA_BECKERS_MÅLA

Produkter

Ska du måla om väggarna, golvet eller kanske fasaden? Produkter för alla typer av målningsprojekt hittar du här.

Färgkartor

Dags att måla om? Inspireras av våra färgkartor som innehåller färgsatta miljöer och utvalda kulörer som underlättar kulörvalet.