Vilken kulör passar dig enligt stjärnorna?

Många menar att ditt stjärntecken säger mycket om dig, allt från dina personlighetsdrag till hur du väljer att inreda.  Men oavsett om du anser att stjärntecken är en riktlinje att leva efter eller är av uppfattningen att astro bara är påhitt, kan du inspireras av kulörerna i listan nedan och se om det stämmer in på just dig.

 

FISKARNA är ofta fyllda av sympati, känslor och fantasi. På grund av sin lugnande effekt har Fiskarna ett extra gott öga till mörkare toner såsom Havsdjup 905

VATTUMANNEN har ofta en vänlig men självständig personlighet. Att sticka ut är inte ett problem! Amber 898 känns unik, trendig och lagom eklektisk för Vattumannen. ¨

SKORPIONEN är ofta passionerad och går all in. Körsbärskompott 906 passar därför Skorpionens personlighet som handen i handsken. Säger magkänslan ja? Kör på! För den stämmer ju alltid. 

Envis som en OXE? Det uttrycket bottnar i att Oxar ofta har starka åsikter. Barolo 924 är en perfekt match med sitt dramatiska uttryck, trendighet och det djärva valet det är. 

För en VÅG är balans viktigt och med en stark personlighet kan det vara skönt med lugnande nyanser, som hos Sommarskugga 918. En djup grön kulör som är lugnande utan att vara tråkig. 

LEJONET tycker ofta om att hålla i sociala sammankomster och att ha kul! En djupare rostrosa kulör som Palazzo 911 är perfekt för att skapa en genuin och hemtrevlig bas i Lejonets hem. 

TVILLINGARNAS personlighet är livfull, sällskaplig och ibland lite rastlös. En mjuk grön nyans som Olivkvist 910 blir hållbar över tid och flexibel då det passar många olika stilar för den ombytliga Tvillingen. 

VÄDUREN är ett självsäkert, energiskt och passionerat tecken. Rosa tilltalar Väduren då det bidrar till kreativitet, samtidigt som dess värme verkar lugnande och omhändertagande. Dahlia 900 är det perfekta valet. 

STENBOCKEN beskrivs ofta som tålmodig och ambitiös, men samtidigt reserverad. En tidlös men varm nyans som Mandelmaräng 907 passar perfekt då mjuka övergångar inte pockar på Stenbockens uppmärksamhet. 

SKYTTEN är igenkänd som den filosofiska i gänget med stor vishet. En dämpad brun nyans som Cappuccino 899 är lugn och omhändertagande och passar bra hemma hos en Skytt. 

JUNGFRUN beskrivs ofta som noggrann, praktisk och intelligent. Var sak har sin plats och därför tror vi att den naturnära och tidlösa Sandstrand 912 passar väldigt fint in i Jungfruns ordningsfulla hem. 

KRÄFTAN är ofta väldigt hemkär, mest av alla stjärntecken faktiskt! Personlighetsmässigt är Kräftan lojal och känslig. Smultronstrå 917 skapar en omhändertagande och trygg stämning, som uppmuntrar till sociala sammankomster.

Var sak har sin plats och därför tror vi att den naturnära och tidlösa Sandstrand 912 passar väldigt fint in i Jungfruns ordningsfulla hem.
En tidlös men varm nyans som Mandelmaräng 907 passar perfekt för Stenbocken då mjuka övergångar inte pockar på deras uppmärksamhet.
Den djupt gyllene gula kulören Amber 898 känns unik, trendig och lagom eklektisk för Vattumannen.
sv
har lagts till i sparat
har tagits bort från sparat
har lagts i din inköpslista
har tagits bort från din inköpslista
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
Du behöver välja en kulör