Dramatiska Castle Core

Dramatisk, romantisk och over the top! Ett ombonat hem med draperier, djupa kulörer och unika element. En blandning av stilar men samtidigt välgjort och kurerat. Vintage och modernt i mix, med tonvikt på Italien. Lyxen ligger inte i prålighet, utan i det noggrant utvalda som sticker ut och får hjärtat att klappa lite extra. Det här är Castle Core.

Läs mer om Castle Core i Beckers trendmagasin 2024 >

Låt inredningen andas maximalism och ta för sig. Blanda gärna olika material och nyanser för ett härligt ombonat hem med medelhavsvibbar.

Livet är för kort för att inte ta vara på varje minut

Blank krom möter lurviga mattor och maffiga blomsterarrangemang och inger en stämning som omfamnar dig precis som en lång och omhändertagande kram. Kanske vill du blanda en Spritz och vicka på höfterna till Eros Ramazotti som spelas på vinylspelaren.

Måla rum i fil

Rum i fil brukar det kallas när du naturligt ser genom flera rum. Då är det fint att låta kulörerna upprepas på olika ytor och i olika material. Här får till exempel kulören från listen komma igen i taket i rummet innanför, medan en mörkare nyans får ta plats på väggarna. På så vis knyts färgsättningen ihop och känns genomtänkt. 

Före
Efter
Förnya med färg

Ett från början ganska intetsägande skåp kan bli rummets blickfång med den varma kulören Amber 898 mot väggkulören Skimmer 914.

Gör såhär:

  1. Börja med att skruva bort eventuella beslag och rengör sedan ytorna med Inomhustvätt.
  2.  Laga eventuella hål med Snickerispackel och slipa ojämna ytor. 
  3. Grunda med Häftgrund som hjälper till att få täckfärgen att fastna på ytan.
  4. Stryk på generöst med Mood Professional Finish och använd gärna en fin snickeriroller för bäst resultat.
sv
har lagts till i sparat
har tagits bort från sparat
har lagts i din inköpslista
har tagits bort från din inköpslista
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
Du behöver välja en kulör