Hemtrevliga Superbloom

En plats långt borta från perfekta instagramflöden. Ett hem som känns hemtrevligt, inte som en Hemnet-annons. En plats där man vill vara och trivs, oavsett om man bor där eller är inbjuden på något ”hemmagott”. Här står knytkalas, hemlagad paj och sällskapet i fokus, snarare än att försöka lajva Michelin-krog. Det ska vara enkelt att umgås och känslan är ”här får man spilla”. Välkommen hem till Superbloom!

Läs mer om Superbloom i Beckers trendmagasin 2024 >

becker trend
Beckers trend 2024
Kulörtrenden Superbloom har naturliga kulörer med många gröna inslag, både målade och genom växtlighet.

Ombonad känsla 


Kulörtrenden Superbloom har naturliga kulörer med många gröna inslag, både målade och genom växtlighet. Tillsammans med de varma rosa och röda tonerna skapas en ombonad känsla. Inredningen är personlig och påklädd. Textilier som får ta plats med mönster och färgfest! Det är många kulörer i samma rum, utan att det känns stökigt. Nostalgin får ta plats i detaljer såsom barndomsminnen återfunna på loppis, vilket gör att trenden tolkas av var och en till ett väldigt personligt hem.

Beckers trend 2024
Starka kulörer stimulerar vårt humör och välbefinnande, så som att grönska i naturen verkar lugnande och att en regnbåge fyller oss med glädje. Var inte rädd för att mixa mönster och kulörer.
Beckers trend 2024
En plats långt borta från perfekta instagramflöden. Ett hem som känns hemtrevligt, inte som en Hemnet-annons.
Sätt färg på vardagen

Ju fler ytor du väljer att måla och sätta kulör på, desto mer hemtrevlig känsla får du. Genom att hålla ihop färgskalan och välja olika nyanser av samma kulörer så upplevs det inte som stökigt. Som här, där både dörrar, fönster, tak och snickerier har målats i olika nyanser. Mixa även gärna textilier, välj olika mönster och former såsom randigt, rutigt och vågigt.

Beckers trend 2024
Före
Efter
Beckers trend 2024

Tänk utanför boxen

Om ditt hem har detaljer som du gärna vill framhäva är det fint att måla dem så att de får ta plats. Här får det vackra trappräcket stå i rampljuset med kulören Sommarskugga 918.

sv
har lagts till i sparat
har tagits bort från sparat
har lagts i din inköpslista
har tagits bort från din inköpslista
You have to choose a size.
You have to choose a amount.
Du behöver välja en kulör